NTP goes Afterit

29.9.2021 @DAM

in English below

After School, After Work …ei väliä, Naisteekkaripäivät goes Afterit on täällä!  
 
Uusi lukuvuosi on vihdoin startannut ja kampuksella saattaa vilistä paljon tuttuja ja hieman vieraampiakin kasvoja. Mikä olisikaan parempaa, kuin päästä tutustumaan kanssaopiskelijoihin Aftereilla rennon illanvieton merkeissä!
 
Aftereilla on luvassa keskustelua opiskeluista, työelämästä, sekä muista vastaavista, ehkä sinuakin mietityttävistä asioista. Ohjelma muodostuu rennosta Q&A tuokiosta, jossa vanhemmat ja jo valmistuneet opiskelijat tulevat avaamaan näitä aiheita. Illan aikana on myös mahdollista päästä testaamaan nippelitietämystä hauskan visailun parissa. 
 
Aftereille ovat tervetulleita kaikki opintosuunnasta ja vuosikurssista riippumatta, eli nappaa kaverisi mukaan tai saavu rohkeasti paikalle tutustumaan täysin uusiin ihmisiin. Tapahtumaan osallistuminen on kokonaan ilmaista. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 20.9. klo 10:00. Linkin ilmoittautumiseen löytää sekä Facebookista että Instagramin biosta lähempänä ilmoittautumisen aukeamista. 
 
MITÄ? Afterit 
MISSÄ? Dam Bar, Satakunnankatu 13 B (Koskipuiston pohjoispäädyssä) 
MILLOIN? Keskiviikkona 29.9. klo 17-20 
MITÄ MAKSAA? No se on ilmainen! 
ILMOITTAUTUMINEN? Aukeaa maanantaina 20.9. klo 10:00 

Linkki Facebook-tapahtumaan:
https://fb.me/e/1Pa9Lac3h
 
Nähdään Aftereilla ❤ 
Naisteekkarikerho PILE  
 
suomeksi yllä
 
 
After School, After Work, it doesn’t matter since NTP (AKA Women Tech Day) goes Afterit is here! 

New semester has finally begun and some familiar and unfamiliar faces may appear on campus. What could be better than getting to know your fellow students at Afterit. There you’ll get to hear about studies, career paths etc. in our small Q&A, and you’ll also get to test your basic knowledge with little competition. Unfortunately the speeches and other program will be held only in Finnish.

Everyone is welcome to attend no matter what you study or for how long. Come here to meet new people and maybe even make new friends! Attendance to this event is completely free. The registration opens on 20th of September at 10:00 AM. Link can be found from our Facebook-event and form Instagram bio. 
 
WHAT? Afterit 
WHERE? Dam Bar, Satakunnankatu 13 B (The northern side of Koskipuisto) 
WHEN? Wednesday 29th of September at 17-20 
HOW MUCH? It’s free! 
HOW TO PARTICIPATE? The registration opens on Monday 20th of September at 10 AM 
 
Link to the Facebook-event:
https://fb.me/e/1Pa9Lac3h
 
See you there ❤ 
Naisteekkarikerho PILE

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s