NTP 2019 Workshopit

NTP on kohta täällä, emmekä malta odottaa! Ennen tulevaa viikonloppua on kuitenkin aika hieman avata tulevia workshoppeja, sillä osallistujien on valittava kumpaan haluaa osallistua. Tänä vuonna workshoppeja tulee pitämään Accenturelta Jonna Kivelä ja Reetta Aukee sekä Wärtsilältä Anu Pulkkinen.

Workshop nro. 1:

Työhyvinvointi (Accenture, Jonna Kivelä ja Reetta Aukee)

Workshop koostuu osuudesta missä itsekseen ja ryhmissä mietitään ja keskustellaan työhyvinvoinnista. Mitä on työhyvinvointi ja miten se vaikuttaa jaksamiseen? Miten tunnistaa itselle tärkeät asia ja miten työhyvinvointiin voi itse vaikuttaa. Esimerkkejä miten Accenturella otetaan työhyvinvointia huomioon.
Mietimme, keskustelemme ja käymme läpi myös esimerkiksi vahvuus-ajattelua; miten tunnistaa omat vahvuudet ja miten hyödyntää omia vahvuuksia sekä työelämässä että vapaa-ajalla. Workshopin tavoite on, että jokainen tunnistaa itselle tärkeät asiat työhyvinvoinnin kannalta ja tietää miten niihin voi vaikuttaa työelämässä. Haluamme myös, että jokainen ehtii miettiä omia vahvuuksiaan ja saa käytännön vinkkejä, miten vahvuuksia voi käyttää työ- ja vapaa-aikana.

Workshopin pitäjistä:

Jonna Kivelä ollut IT-alalla 15+ vuotta tuotekehityksen eri rooleissa. Toimii tällä hetkellä projekteissa mm. palvelujohtajana ja laatupäällikkönä. Accenturella hän osallistuu myös työhyvinvointihankkeisiin, joita teemme yhdessä työntekijöiden, HR:n ja johdon kanssa.
Reetta Aukeen pääosaamista on tekninen kirjoittaminen ja käännöstyö. Accenturen palveluksessa hän on ollut 3 vuotta ja sitä ennen 2 vuotta alihankkijana. Reetta on ollut mukana tuuraamassa Accenture Digitalin rekrytoinnissa, toiminut Corporate Citizenship -yhteiskuntavastuuyhteyshenkilönä sekä Mental Health Ally -tukihenkilönä. Päätyönä tällä hetkellä erilaiset hallinnolliset tehtävät projektinhallintayksikössä.

Workshop nro. 2:

Naisjohtajuus ja esikuvat (Wärtsilä, Anu Pulkkinen)

Workshopin tarkoituksena on pohtia naisjohtajuutta ja esikuvia, silloin kun alalla tai yrityksessä ei ole tai on hyvin vähän naisesikuvia. Mikä tekee hyvän johtajan? Mitkä ovat sinulle hyvän johtajuuden esikuvia? Miten naisjohtajuus ja miesjohtajuus eroavat toisistaan vai eroavatko? Miksi tarvitaan miesjohtajuuden ja naisjohtajuuden malleja ja esimerkkejä? Millä tavalla rakennetaan urapolkua ja osaamisportfoliota, kun naisesikuvia on vähän tai ei ollenkaan?

Workshopin pitäjästä:

Anu Pulkkinen on koulutukseltaan sekä suomen kielen maisteri ja tietotekniikan diplomi-insinööri. Uteliaisuus on vienyt Anua hänen urallaan eri toimialojen yli, digitaalisista oppimisalustoista, mobiililaitteisiin, energiaan ja merenkulkuun. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Anu on rakentanut uutta liiketoimintaa ja digitaalisia tuotteita sekä start-upeissa, isoissa yrityksissä sekä kokeellisissa yksiköissä isojen yritysten sisällä esim. Nokialla, Vattenfallilla ja tällä hetkellä Wärtsilällä. Poikkitieteellisen uran ja koulutuksen takia Anu kutsuu itseään ylpeydellä hippi-insinööriksi, sillä tuote- ja liiketoiminnan kehittelijänä hänelle on kuitenkin tärkeää ihmislähtöisyys ja uuden teknologian tuottama arvo asiakkaalle sekä liiketoiminnalle. Anu uskoo, että hienot tuotteet ja asiakaskokemukset syntyvät empaattisista tiimeistä, jotka pystyvät asettumaan asiakkaan asemaan ja näkemään asioita asiakkaan silmin, mikä muuttuu siten myös liiketoiminnaksi, josta asiakkaat ovat valmiita maksamaan. Urallaan Anu on innovoinut, johtanut tuotteiden, liiketoiminnan, portfolioiden kehittämistä asiakastrapeista markkinoille vietäviksi tuotteiksi, toiminut ohjelmapäällikkönä sekä kehittänyt prosesseja ja strategioita. Wärtsilällä Anun tehtävänä on tuoteomistajana liiketoiminnan tukeminen pilkkomalla liiketoimintastrategioita, liiketoiminnan ja asiakkaan tarpeita käytännön suunnitelmiksi ja roadmapeiksi. Hän johtaa ja priorisoi tuotealueensa tekemistä ja varmistaa, että fokus on eniten arvoa tuottavissa asioissa sekä liiketoiminnalle että asiakkaille. Anu haluaa luoda ratkaisuja ja asiakaskokemuksia, jotka ilahduttavat, inspiroivat ja tekevät maailmasta paremman paikan kaikille meille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s